Sudjeluj u 3. BLA-BLA utorku

U okviru projekta Operativka koji za cilj ima podići kvalitetu života mladih na području grada Vukovara, pozivamo mlade od 15 do 30 godina da se prijave i sudjeluju na trećem BLA-BLA utorku.

Bla bla utorak, će se održati u utorak, 20.6.2017. s početkom u 11 sati u odjelu za mlade “Spajalica” Gradske knjižnice Vukovar, Trg Republike Hrvatske 1, Vukovar.  Teme kojima ćemo se baviti su Socijalna zaštita i uključivanje, Zdravlje i zdravstvena zaštita i Mladi u europskom i globalnom okruženju.

Odvoji 1 minutu!

Prijavi se na BLA-BLA utorak – ispuni Prijavni obrazac – Tematska javna rasprava i pošalji putem e-maila icm-vu@proni.hr  ili u inbox na Facebook stranici Info centra za mlade Vukovar. Sudjeluj u tematskim raspravama s mladima i donositeljima odluka i daj svoj doprinos kreiranju aktivnosti za mlade.

Rok prijave je 19.6.2017.

Projekt “Operativka” financiran je sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+, Ključnu aktivnost 3 (KA3) – Potpora reformi politike – Strukturirani dijalog: Sastanci između mladih ljudi i donositelja odluka u području mladih.

*Sudionici prisustvom na tematskoj raspravi pristaju na prikupljanje i obradu osobnih podataka*