Sudjeluj u anketi “Što mladi trebaju da budu konkurentniji na tržištu rada”

Razmišljaš o zaposlenju i kako izboriti svoje mjesto na tržištu rada? Osjećaš se (ne)spremno za traženje posla nakon škole ili fakulteta, ali znaš da želiš priliku za pokazati svoje ambicije?

Odgovorima na ova pitanja u novoj anketi koju provode UNICEF Hrvatska i Mreža mladih Hrvatske otkrij što tvoji budući poslodavci mogu napraviti da ti pomognu stjecati vještine pri zapošljavanju i što mlade privlači određenom poslu!

Klikni za anketu i sudjeluj u istraživanju. Anketa je otvorena za ispunjavanje do 31.12.2021.

Anketa je namijenjena mladima od 16 do 25 godina.

Mreža mladih Hrvatske kao partner pruža pomoć UNICEF-u Hrvatska u provedbi projekta ZABUM Voice – Za svijetlu budućnost mladih. U okviru ovog programa se putem online anketa teži sustavno i redovno ispitivati potrebe, želje i interesi mladih kako bi u procesima donošenja odluka i u kreiranju politika koje mogu izravno utjecati na njihov život mladima pružili priliku sudjelovanja u ovim procesima. ZABUM Voice je upravo alat koji treba olakšati pristup ovom procesu, odnosno alat koji brzo i učinkovito prikuplja mišljenje mladih o raznim temama (zapošljavanje, obrazovanje, sport, mentalno zdravlje, ekologija, itd.) Svi prikupljeni rezultati su dostupni na web stranici Zabum voice gdje možete vidjeti sve dosadašnje ankete.