Dolaskom listopada dolazi nam i najbolja kampanja – Time to Move i brojna fantastična putovanja. Istraži  brojne aktivnosti – webinare, info sesije, personalizirana savjetovanja, poučne kvizove te online radionice.

Aktivnosti provode Eurodeskovi multiplikatori koji ti pružaju informacije i pomoć oko potrebne administracije. Kampanja se provodi diljem Europe kako bi se došlo do što većeg broja mladih osoba u dobi od 13 do 30 godina, posebno onih u manjim sredinama koji imaju ograničen pristup informacijama o programima i natječajima Europske unije.

Što planiraš nakon COVID-19 pandemije? Zanima te virtualno volontiranje, studentska razmjena, praksa u inozemstvu? Tijekom listopada uključi se u Time to Move aktivnosti te saznaj informacije o mogućnostima mobilnosti. Informacije možeš pronaći na: https://timetomove.eurodesk.eu/hr/.

Ovom prigodom PRONI Centar za socijalno podučavanje organiziraju nekoliko događanja kroz mjesec listopad:

  • Info točke Time to Move za srednjoškolce i mlade – Srednje škole Vukovar
  • Online informiranje mladih u sklopu kampanje na stranici Info centra za mlade Vukovar
  • Tematska rasprava Mladi u europskom i globalnom okruženju

 

Kreativan/na si i voliš crtati? Pokaži svoje umijeće u dizajniranju odjeće. U tijeku je i  natječaj za dizajn majice Time to Move. Pošalji svoj dizajn i možda baš ti osvojiš prvu nagradu. Pretplata na Skillshare se ne propušta, zar ne? Sve informacije o natječaju možete pronaći na: https://1.shortstack.com/zPbGMw

#DiscoverWaysToExperienceEurope

#TimeToMove2020

#Eurodesk

#EurodeskHrvatska