VUTK vožnja

Biciklisti, cestovnjaci održaće se druga zajednička vožnja  15.09.2019 na području Vukovarsko – srijemske i Osječko – Baranjske županije u organizaciji VUTK -a.
Cilj ove vožnje / utrke je okupiti vozače cestovnog biciklizma i one koji to žele postati te im prezentirati kako kvalitetno i aktivno provesti slobodno vrijeme.

Start vožnje / utrke je ispred Poglavarstva grada Vukovar odakle će svi sudionici zajedno preko Dalja, Erduta, Bijelog brda i Nemetina, Osijeka, Vardarca, Luga, Kozjaka sve do Zlatne grede. Prilikom vožnje vozači prolaze kroz 4 prolazna cilja. Poredak na prolaznim ciljevima zbraja se za ukupni poredak.

Start i cilj prolaznog segmenta biti će posebno označeni. Nakon prolaznog cilja čeka se grupa koja se ne natječe. Svi sudionici koji ne žele sudjelovati u utrci nastavljaju se kretati zajedničkim tempom cca 30km/h u istom smjeru do Zlatna grede. Ukupna duljina vožnje / utrke je 92km.

START: start vožnje / utrke objaviti će se naknadno nakon dogovora s FEBIRE organizacijom, no biti će u prijepodnevnim satima (cca 9:00 sati)! Do 10.09.2019 je obavezna potvrda unaprijed poslanih prijava.

STARTNINA/KOTIZACIJA: Iznosi 100kn (uključuje okrjepu / ručak na cilju, biciklistički dres, ulaznicu za bazen).
Startninu uplatiti na broj žiro računa: IBAN: HR20 2340 0091 1108 8936 2

PRIJAVE: prijavu za vožnju / utrku potrebno je ispuniti najkasnije do 31.8.2019 (zbog izrade majica), te poslati potvrdu o uplati na mail: vukovarskitriatlonklub@gmail.com.
LINK ZA PRIJAVU: http://bit.ly/VUTK2019
SVI SUDIONICI NASTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST!!!

Za više informacija o utrci možete pogledat ovdje .

Kontakt za informacije: Marko Kunac 099 / 673 – 1856 .