Zabavite se uz tajne riječi Googlea

Najpopularniji pretraživač na svijetu ima i šaljivu stranu, a sve što trebate napraviti je upisati tajnu riječ i nastaje “čarolija”.

Askew

Ako u pretraživač upišete riječ “askew”, odnosno englesku riječ koja znači nakrivljeno, čitav Google će se nagnuti na jednu stranu.  Nakon toga će sve i dalje normalno funkcionirati.

Anagram

Google će se poslije ove pretrage našaliti s vama i pitati vas jeste li ste mislili na ‘”nag a ram”, što je također samo po sebi anagram.

Atari breakout

Ova skrivena opcija će vas oduševiti. Sve što treba da uradite je da pretražite Atari Breakout, i nakon toga odete na Slike. Umjesto standardnog pregleda screenshotova iz igre, rezultati će se pretvoriti u cigle koje trebate uništavati lopticom.

Do a barrel roll

Ova funkcija daje Googleu instrukciju da se okrene oko svoje osi. Upišite u pretraživač “‘do a barrel roll” i uživajte u akrobacijama.

Google in 1998

Ako želite vidjeti kako je Google izgledao u kasnim 90-tim, upišite “Google in 1998” i saznajte.

Zerg rush

Obožavatelji Starcrafta u ovoj će skrivenoj mini-igri uživati više od svih ostalih. Nakon što upišete “Zerg Rush” u pretraživač, ekran će “napasti” horda malih “O” slova koja će pokušati pojesti pretragu. Na vama je da klikanjem ubijete što više njih, prije nego što vam zaista unište pretragu.

 

Izvor: x-ica.com