Zajedno za bolji Internet

Info točke Info centra za mlade Vukovar već sadrže informacije o obilježavanju Dana sigurnijeg Interneta.

Na tu temu, Centar za sigurniji Internet, gdje možete dobiti zaista korisne informacije o zaštiti i sigurnosti na interentu, otvorio je i prijave za sudjelovanje u zajedničkom obilježavanju Dana sigurnijeg interneta 07. veljače 2023.

Ovo je ujedno 20. godina obilježavanja Dana sigurnijeg interneta u svijetu i stoga svi imamo priliku sudjelovati u obilježavanju ove velike obljetnice!

Cilj kampanje je doprijeti do djece i mladih, roditelja i skrbnika, učitelja, odgajatelja i stručnih suradnika, kao i industrije, donositelja odluka i političara da ih se potaknite da djeluju u sklopu svoje uloge u stvaranju boljeg interneta. Slavljenjem pozitivnog utjecaja interneta, slogan Dana sigurnijeg interneta “Zajedno za bolji internet” potiče sve da se pridruže pokretu, da sudjeluju i da maksimalno iskoriste potencijal interneta da zbliži ljude.

Kao i ranijih godina, CSI poziva sve zainteresirane da se priključe obilježavanju Dana sigurnijeg interneta i podsjećaju da sve informacije oko prijave možete dobiti na www.dansigurnijeginterneta.org ili se direktno prijavi ovdje.

Učinimo Internet boljim mjestom za sve nas!

 

Izvor: csi.hr