Zavolontiraj na domaćem terenu u međunarodnom okruženju!

Outward Bound Croatia je neprofitna organizacija koja nudi tečajeve iskustvenog učenja na otvorenom. Glavno područje djelovanja je organizacija i provedba inovativnih tečajeva u prirodi za školsku djecu i mlade, s posebnim osvrtom na mlade s manje mogućnosti. Misija organizacije Outward Bound Croatia je potaknuti mlade ljude da otkriju i razviju svoje potencijale i stvore bolji svijet za sebe i druge kroz izazovna iskustva u nepoznatom okruženju.

  • Outward Bound was poziva da provedete 16 dana, od 13. do 28. travnja u malom mjestu Ljubač, pored Zadra. Volonterski kamp “Waves of solidarity” posvećen je očuvanju kulturne baštine, poticanju obnove okoliša i izgradnji veza unutar lokalne zajednice. Kamp je financiran kroz program Europske snage solidarnosti.

Smještaj u kampu  je u kućicama na drvetu uz more, trošak smještaja i hrane te trošak putovanja je pokriven, a volonterke i volonteri, budući da se radi o kampu koji se provodi kroz program Europske snage solidarnosti, će dobiti i džeparac. Volonteri/ke moraju imati više od 18 godina. 

  • Volonterske aktivnosti su sljedeće, gradnja suhozida, krčenje i uređivanje staza, obrezivanje maslina i ostale aktivnosti u lokalnoj zajednici. Sve ostale informacije i detaljan infopack možete pronaći ovdje.
  • Radni jezik engleski.

Za sva dodatna pitanja javite se e-mailom na lana.novosel@outwardboundcroatia.com ili na +385 91 595 1178 .

 

Izvor: Volonterski centar Rijeka