Zavolontiraj! Uključi se u volonterski tim Info centra za mlade Vukovar

Info centra za mlade Vukovar poziva mlade da se uključe u volonterski tim centra i zavolontiraju u nekim od nadolazećih akcija.

 

Popis aktivnosti u koje se možeš uključiti

*  Nacionalna manifestacija Hrvatska Volontira

  1.  “Veliki” volonteri za “Male” volontere (23.05. 10:00 utorak) – ICM Vukovar u suradnji sa Osnovnom Školom Mitnica organizira aktivnost uređenja školskog dvorišta i uređenja školske ograde. U akciji će sudjelovati: volonteri Info centar za mlade Vukovar, učenici OŠ Mitnica, učitelji i stručni suradnici OŠ Mitnica, nenastavno osoblje OŠ Mitnica, roditelji i udruge s područja grada Vukovara koje se odazovu na poziv.
  2. Zelena Čitaonica (25.05. 15:00 četvrtak) – Odjel za mlade GKVU Spajalica u suradnji s Info centrom za mlade Vukovar organizira aktivnost uređenja Zelene čitaonice u centru grada.

 

 

* VuMi 2017 – 8. Dan informiranja mladih

– Info centar za mlade Vukovar, osmu godinu zaredom,  s ciljem podizanja kvalitete informiranja mladih, organizira Dan informiranja mladih VuMi. Ove godine odlučili smo se na drugačiji i inovativniji način predstavljanja sudionika: on-line predstavljanje, predstavljanje aktivnosti i programa na štandovima te kroz organizirane Informativke.

VuMi će se održati 30.5.2017. u utorak od 10:00 do 15:00 sati i imamo više volonterski pozicija/zadataka za taj dan – fotografiranje, štandovi, info letci, organizacija Informativki 📌📌
Prijava u  Facebook inbox Info centra za mlade Vukovar  ili na icm-vu@proni.hr  Prilikom prijave potrebno je naznačiti za koju akciju se prijavljujete i to je to. Mi ćemo vas kontaktirati nakon vaše prijave. Možete se uključiti u aktivnosti sat ili dva – ukoliko niste u mogućnosti na cjelokupnom događaju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja javite se u ICM (204. vukovarske brigade 43)  ili u inbox.

Informaciju slobodno proslijedi dalje.