Ako želiš postati špijun, prijavi se na posao u SOA-i!

Morate biti spremni raditi na terenu i snalaziti se u nepredvidivim situacijama. Uz to, morate biti osobno i profesionalno stabilni, otporni i imati razvijene verbalne i socijalne vještine.

“Tražimo nove operativce, analitičare i računalne stručnjake koji bi radili u centrali ili jednoj od 10 baza u Hrvatskoj”, objavila je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) u svom novom javnom izvješću.

Natječaj traje ‘vječno’ i objavljen je na SOA-inim internetskim stranicama. Sve što kandidati trebaju je ispuniti formular i pričekati da vam se jave. Ažurno ih pregledavaju i ako im se svide vaše vještine, vrlo brzo će vas kontaktirati. Od svih kandidata očekuju da su pouzdani, povjerljivi i spremni su učiti i usavršavati se. U opisu radnog mjesta operativca ili špijuna traže srednju ili visoku stručnu spremu.

S obzirom na to da zadnjih godina puno ulažu u modernizaciju i nove tehnologije, SOA želi da im se jave računalni stručnjaci. SOA ima razvijen poseban projekt kojim se osigurava selekcija izvrsnih studenata elektrotehničkih, računalnih i drugih srodnih studija na završnim godinama, a s ciljem njihova privlačenja za rad u SOA-i – napisali su.

Svoju prijavu možete poslati putem WEB FORME.

Detaljnije o poslu u SOA-i pročitajte OVDJE.