Postani globalni ambasador za mlade

Platforma koja nudi prilike za mlade na svjetskoj razini – Youth Opportunities – nudi ti priliku da postaneš novi globalni ambasador za mlade.

Natječaj je otvoren do 15. studenog 2020. godine, a prijave se vrše putem online obrasca.

Ako želiš promovirati platformu Youth Opportunities i boriti se za prava mladih, ovo je idealna prilika za tebe. Platforma ti daje mogućnost organizacije raznih kampanja i programa namijenjenih prilikama za mlade u tvojoj lokalnoj zajednici, ali i šire. Također, imat ćeš priliku surađivati sa studentskim udrugama, klubovima, savjetom mladih i ostalim organizacijama mladih u promociji istog cilja – da se glas mladih čuje i da mladi saznaju za mogućnosti koje im se pružaju.

Kao ambasador mladih steći ćeš organizacijske vještine, iskustvo rada s mladima, imat ćeš priliku pokazati svoje vještine vođenja, umrežiti se sa ostalim ambasadorima diljem svijeta, priliku za promociju svoje lokalne zajednice na globalnoj razini… Ovo su samo neke od mnogih beneficija koje ovo iskustvo donosi.

Uvjeti koje moraš zadovoljavati jesu: imati između 16 i 30 godina, biti entuzijastičan prilikom promocije platforme, biti dostupan narednih 12 mjeseci, poželjne su i organizijske i liderske vještine, snalažljivost pri javnim nastupima te debatiranju.

Ako zadovoljavaš neke od navedenih uvjeta, prijavi se i postani novi Globalni ambasador za mlade!

Više detalja pronađi na platformi Youth Opportunities.

Izvor: informiraj.me