Besplatna online predavanja o stresu

Povodom desete godišnjice rada i djelovanja  Centar za kognitivno-bihevioralnu terapiju iz Zagreba   vam nudi tri kratka predavanja o stresu i kako se nositi sa stresom. Predavanja će se održati u subotu u 10.10.2020. od 9 do 12 sati.

1. predavanje. Stres kod odraslih i mladih u 21. stoljeću (doba korone, potresa, nove tehnologije). Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić, profesor, psiholog – psihoterapeut kognitivno – bihevioralne terapije. Od 9 do 9.45 sati.

2. predavanje. Stres i mobbing na radnom mjestu. Mr.sc. Andreja Kostelić-Martić, psiholog – psihoterapeut kognitivno – bihevioralne terapije. Od 10 – 10.45 sati.

3. predavanje. Kako se nositi sa stresom. Kratke kognitivno – bihevioralne tehnike. Od 11 do 11.45 sati. Mr. Petar Fabijanić, psiholog – psihoterapeut kognitivno – bihevioralne terapije.

Za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu putem maila: centarkbt@gmail.com te instalirati Zoom aplikaciju na kompjuter ili mobitel. Prijavom na mail dobit ćete poveznicu  putem koje ćete se moći priključiti predavanju koje odaberete.

Više informacija potražite ovdje.

Izvor: Centar za kognitivno-bihevioralnu terapiju