Besplatne edukacije u sklopu Coca-Coline podrške mladima

Pisanje životopisa, odlazak na razgovor za posao, predstavljanje vlastitih ideja nadređenima, kolegama, pa čak i prijateljima može biti komplicirano i stresno, pogotovo ako to radimo prvi put.
No, zato je tu novo izdanje programa Coca-Colina podrška mladima, koje se ove godine sastoji od triju modula: Zapošljavanje, Uvod u projektni menadžment te Prezentacijske i prodajne vještine, o čemu će polaznicima govoriti stručnjaci poput Martine Raškaj, Andreja Hanzira i Tene Žganec.
Polaznici će učiti kako se predstaviti kao najbolji kandidati za određeni posao, kako predstaviti svoju ideju kao onu najbolju i kako uspješno voditi projekt.
Priključi se programu klikom na poveznicu: 
Novo izdanje programa Coca-Colina podrška mladima dostupno je na platformi LEAP Academy. Usvajanje važnih poslovnih i komunikacijskih vještina može biti jednostavno i brzo uz pomoć niza predavanja, kvizova znanja i dodatnih materijala koje su ti pripremili zato da na sljedećemu razgovoru za posao poslodavcima zapneš za oko.
 
Nije važno započinješ li tek svoj put na tržištu rada ili već imaš iskustva, važno je da znaš da učenja i usavršavanja nikada dosta. ? Do riznice znanja dijeli te samo klik na:a