Budi dio Venecijanskog filmskog festivala

Mreža kina Europa Cinemas u suradnji Europskim parlamentom i programom Venecijanskog filmskog festivala Giornate degli Autori (Autorski dani) već jedanaestu godinu održava veliku inicijativu 27 Times Cinema koja će 27 mladih europskih filmoljubaca i filmoljupki odvesti na Venecijanski filmski festival.

Ti će mladi postati dijelom žirija programa Giornate degli Autori i dodijeliti nagradu najboljem filmu ove dinamične i raznolike selekcije. Povrh toga, od jeseni će odabrani kandidati biti aktivno uključeni i u promociju Filmske nagrade LUX koju dodjeljuje Europski parlament i Europska filmska akademija.

Art-kino i ove godine sudjeluje u pozivu i traži tri kandidata/kinje koji će ući u završnu selekciju odabira te predstavljati Art-kino i Hrvatsku na Venecijanskom filmskom festivalu.

Traže se mladi zaljubljenici u film između 18 i 25 godina koji su redoviti posjetitelji kina, dobro se služe engleskim jezikom u pisanju, čitanju i govoru, aktivni su na društvenim mrežama i rado se izražavaju pismeno, a imaju i razvijene afinitete prema bar jednoj od kreativnih aktivnosti poput podcasta, bloga, video montaže, fotografije ili bilo kojeg sličnog alata koji bi mogao pomoći u izgradnji komunikacijske kampanje.

Za sudjelovanje najprije je potrebno ispuniti online prijavnicu, koju se potom u PDF formatu i sa kreiranim video uratkom šalje na mail.

Rok za prijavu je 20. svibnja 2021. godine u 12:00 sati.

Više detalja možeš pronaći ovdje.