Budite GRADSKO OKO grada Vukovara

Nova aplikacija “Gradsko oko” putem koje na jednostavan način možete prijaviti komunalni problem u gradu Vukovaru. Kako ju ispuniti i na koji način funkcionira – pročitajte ovdje!

Gradsko oko je aplikacija koja prije svega potiče suradnju između gradskih institucija i građana, a dio je sveobuhvatnog projekta razvoja Vukovara kao pametnog grada.

Građani mogu prijavljivati komunalne, prometne ili infrastrukturne probleme kao i one vezane uz čistoću, ali i pohvale i kritike.

Kako funkcionira aplikacija?

Aplikacija funkcionira po zaprimljenoj prijavi. Administrator šalje obavijest instituciji ili kooperantu odgovornim za taj dio funkcioniranja grada koji u najkraćem vremenu problem treba riješiti. Korisnik koji je prijavio problem u svakom trenutku na vrlo jednostavan način može vidjeti u kojoj je fazi obrade njegova prijava.

Svaki prijavljeni problem dobiva svoju oznaku na interaktivnoj karti grada te mijenja boju ovisno o fazi rješavanja problema. Aplikacija je u potpunosti besplatna i dostupna svima, a uz evidentiranje može se poslati i fotografija postojećeg stanja.

Legenda interaktivne karte:

gradsko oko - mapa - legenda

Kako kreirati prijavu?

Prijavu možete kreirati putem:
internet aplikacije
(klikom na kartu unutar označenih granica te ispunjavanjem potrebnih podataka)
mobilne internet aplikacije
(slijedeći upute na linku mobile.oko.hr)
mobilne Android aplikacije
(download aplikacije na GRADSKO OKO – Android)

Za više informacija kontaktirajte vukovar@oko.hr

Izvor: vukovar.hr