Godi Keller – Gradnja mostova u pedagoškom odnosu

ISKRA waldorfska inicijativa organizira dvodnevni seminar Godi Kellera (voditelja međunarodne „Škole za roditelje“) pod nazivom „Gradnja mostova u pedagoškom odnosu“.

Seminari će se održati na Faklutetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku (Cara Hadrijana 10) u idućim terminima:

28.11.2017. (utorak) – 17-20h
29.11.2017. (srijeda) – 17-20h

Jedan od najboljih svjetskih pripovjedača dočarat će Vam puninu i živost pedagoškog odnosa putem nezaboravnih priča i neiscrpnih iskustava. Uz duhovit pristup svakoj temi s posebnim osjećajem za publiku, Godi Keller u “Školi za roditelje” (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji) nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih, kojoj je cilj osnažiti samopouzdanje i hrabrost roditelja, povećati njihovo razumijevanje dječjeg razvoja i poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta.

O voditelju seminara:
Godi Keller poznati je neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje. Surađuje s norveškom radio postajom NRK P2 na kojoj ima svoju radio emisiju. Kako mu je razdoblje puberteta te borba za samoočuvanjem i pronalaskom vlastitog identiteta uvijek bila u fokusu interesa, nakon više od 25 godina podučavanja učitelja i rada u školama, gospodin Keller se u Norveškoj aktivno uključio u program pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja.

*Slobodne donacije za troškove predavača i organizacije su dobrodošle! IBAN: HR7423400091110711462

Seminari su namijenjeni roditeljima, pedagozima i svim zainteresiranima.

izvor: Info centar za mlade Osijek