Ispitivanje javnog mnijenja o utjecaju pandemije na iskustva u volontiranju – iz kuta VOLONTERA

Dragi volonteri, drage volonterke, kao i uvijek, vaše sudjelovanje nam je dragocjeno i potrebno.

U sklopu projekta “Radius V”, sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda, provodimo ispitivanje javnog mnijenja o utjecaju pandemije na iskustva u volontiranju.
Cilj ovog upitnika je ispitati osobna iskustva, motivaciju te stavove volonterki i volontera u volontiranju tijekom pandemije COVID-19 protekle dvije godine. Također, zanima nas i je li pandemija i koliko utjecala na neuključivanje pojedinaca u volonterske aktivnosti.

Projekt istraživanja i razvoja volonterstva Radius V provode DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, Hrvatski centar za razvoj volonterstva, Volonterski centar Zagreb, Udruga „MI“ – Split, Udruga za razvoj civilnog društva SMART, Centar za civilne inicijative, ACT Grupa, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet u Rijeci, Grad Split, Grad Rijeka i PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Vaše sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno, a mi Vas molimo da odgovorite na sva pitanja. Želimo posebno naglasiti da se Vaši odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s Vama osobno te Vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka. Vaši odgovori bit će dostupni samo voditeljicama istraživanja koje će obrađivati podatke. Rezultati će se predstaviti u obliku članaka i infografika na našim društvenim mrežama i web stranici, i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), tj. neće se analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, provođenje istraživanja u skladu je s istraživačkom etikom.

Puno, puno, puno HVALA! 😊😊

Izvor: Hrvatska volontira