JAVNI POZIV za sufinanciranje kupnje kuće ili stana za mlade i mlade obitelji na području VSŽ za 2019. godinu

Vukovarsko-srijemska županija objavila je javni poziv za sufinanciranje kupnje kuće ili stana za mlade i mlade obitelji na području Vukovarsko srijemske županije za 2019. godinu.

Namjera je pomoći stanovništvu u rješavanju stambene problematike s ciljem naseljavanja mladih i mladih obitelji te sprječavanja njihova raseljavanja s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Pravo na potporu ove mjere imaju osobe koje u trenutku podnošenja zahtjeva nisu starije od 45 godina, odnosno podnositelj zahtjeva ne smije biti stariji od 45 godina te koji odnosno čiji bračni ili izvanbračni drug i njihova djeca, životni partner ili neformalni životni partner i njihova djeca u vlasništvu/suvlasništvu nemaju stan ili kuću, osim stana/kuće koja je predmet ovog Javnog poziva.

Vukovarsko-srijemska županija će sufinancirati kupnju kuće ili stana u iznosu od 25.000,00 kuna na području Grada te 35.000,00 kuna na području Općine.

Prijave se isključivo dostavljaju preporučenom poštom na adresu:

Vukovarsko-srijemska županija
JAVNI POZIV
za sufinanciranje kupnje kuće ili stana za mlade i mlade obitelji na području Vukovarsko srijemske županije za 2019. godinu
Glagoljaška 27/4
32 100 Vinkovci

Javni poziv traje od 1. srpnja 2019. godine do 31. kolovoza 2019. godine.

Tekst natječaja i obrasce pronađi OVDJE.

Sve informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za sport, mlade i demografiju Vukovarsko-srijemske županije na broj telefona 032/344-300 ili na e-mail: sportdemografija@vusz.hr

Izvor: vusz.hr