Konstituiran novi Savjet mladih grada Vukovara

Na  sjednici Gradskog vijeća Grada Vukovara, 21.12.2017.godine.,  tajnim glasovanjem, izabran je novi sastav Gradskog savjeta mladih Grada Vukovara koji će obnašati tu dužnost naredne tri godine.    U Gradski savjet mladih Grada Vukovara izabrani su:
1. Kasalo-Banić Barbara – Neformalna skupina mladih
2. Kopf Marija – Hrvatska konzervativna stranka GO Vukovar
3. Lehrmajer Andreja – Mažoretkinje grada Vukovara
4. Nota Domagoj – Europski dom Vukovar
5. Romić Tatjana – GO SDP Vukovar
6. Tomić Marija – Neformalna skupina mladih
7. Vukovac Klara – GO HDZ-a Vukovar

Prenosimo vam u cjelosti njihov Poziv mladima.

POZIV
“Poštovani, želimo Vas još jednom obavijestiti da je konstituiran novi Savjet mladih grada Vukovara s mandatom od tri godine. U procesu smo donošenja Operativnog plana provedbe gradskog programa mladih te Plana i programa Savjeta za 2018. godinu.
Kao novoizabrani Savjet mladih grada Vukovara koji je savjetodavno tijelo Grada, cilj nam je sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima koji su od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje vukovarske mladeži.
Ovim putem pozivamo Vas da nam se javite ukoliko imate bilo kakva pitanja, prijedloge, ideje ili informacije koje ćemo svakako razmotriti i uzeti u obzir.
Stojimo Vam na raspolaganju i vjerujemo da zajedničkim snagama možemo učiniti velike stvari!
Javiti nam se možete putem e-mail adrese (savjetvu@gmail.com) ili putem Facebook stranice Gradski savjet mladih grada Vukovara ( klikom na gumb “Javite nam se”)

Veselimo se suradnji”

Fotografija Gradski savjet mladih Grada Vukovara.