Listopad u znaku “Time to move-a”

Listopad je i ove godine kod nas protekao u Time to move aktivnostima. Kako svake godine nastojimo broj aktivnosti i njihovu raznolikost povećati te učiniti dotupnije što većem broj mladih, ove godine odlučili smo da sve aktivnosti provedemo u suradnji s Mirovnom grupom mladih Dunav.  Na taj način smo pojačali i svoje kapacitete za rad ali i ideje za aktivnosti, a prije sevga i mi se dobro zabavljali s vama skupa kroz našu zajedničku suradnju – planiranja i provedbe.

Nećemo ponovo pisati o samoj kampanji, to možete pročitati ovdje.

Kako smo se proveli i što smo to sve odradili u ovom mjesecu.  Baci pogled na naše aktivnosti!!!!

1.  Aktivnost „Zaigraj Time to move“ – Gimnazija Vukovar i Tehnička škola Nikole Tesle, ukupan broj sudionika 41, 4 volontera, 2 profesorice i 3 djelatnika.

Baš smo se zabavili igrajući društvenu igru Time to move,  informirali se i naučili novih podataka, činjenica, natjecali se i  podijelili nagrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. On-line kviz „Time to move“ za mlade s područja Vukovarsko-srijemske županije (15.10. do 26.10.2019.) 

23 sudionika, Prva nagrada 🎊🎊🎊 Katarina Bošnjak (Borovo) 🎊🎊🎊sa svim točnim i kompletnim odgovorima. Isto tako imali smi i jedan kreativni odgovor te smo posebno nagradili i 👏👏Doroteju Jonov (Vukovar) 👏👏 koja je u zadnjem odgovoru dodala i web stranicu https://timetomove.eurodesk.eu/hr/
Ostale sudionike (13 sudionika) koji su imali nepotpune odgovore ili 1 netočan odgovor nagradili smo s Time to move utješnim nagradama. Nagrade će biti dostavljene na adrese sudionika.

3. Info točke Time to move za srednjoškolce i mlade – Srednje škole Vukovar i Gradska knjižnica Vukovar

Informacije o kampanji na našim Info točkama u gradu Vukovaru.  Nove postave na info točkama u Gimnaziji Vukovar, Ekonomskoj školi Vukovar, Tehničkoj školi Nikole Tesle,  i Gradskoj knjižnici Vukovar. Nažalost zbog obnove škole nismo bili u mogućnosti info staviti i u Strukovnu školu Vukovar.

 

 

 

 

 

  4. Online informiranje mladih u sklopu kampanje na stranici Info centra za mlade Vukovar

Informiranje mladih putem web stranica i društvenih mreža Info centra za mlade Vukovar i Mirovne grupe madih Dunav.

 

Za dodatne informacije o mogućnostima za mlade, volontiranju, stažiranju, edukaciji, sudjelovanju u projektima i programima za mlade stojimo Vam na raspolaganju u Mirovnoj grupi mladih Dunav i Info centru za mlade Vukovar. Ukoliko želite isprobati Time to move igru slobodno nam se javite, možćemo skupa zaigrati. Radujemo se Vašem dolasku i daljnjem informiranju i uključivanju u programe za mlade!!!!

Zahvaljujemo svi sudionicima na sudjelovanju u prvedbi kampanje, posebno Gimnaziji Vukovar i Tehničkoj školi Nikole Tesle te njihovim profesoricama Nataši Vinković i Lilijani Radobuljac.