Nova generacija Akademije poslovnih vještina

Otvorene su prijave za treću generaciju Akademije poslovnih vještina.

Akademija poslovnih vještina je program gdje menadžeri/ce organizacija civilnog društva uče od najboljih stručnjaka/inja iz poslovnog sektora. Jednogodišnji program edukacija iz specifičnih područja za menadžere organizacija civilnog društva. Program se provodi kroz inovativan model volontiranja stručnjaka iz poslovnog sektora.

Akademiju je pokrenula ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, INA, Njuškalo, Philip Morris Zagreb, Pisalica i PwC Hrvatska.

Edukacije u trećoj godini Akademije poslovnih vještina provodit će se od prosinca 2020. godine do lipnja 2021. godine. Sve edukacije provodit će se online. Edukacije provode renomirani stručnjaci/kinje iz partnerskih organizacija. Program Akademije dostupan je ovdje.

Edukacije su tematski, vremenski i logistički ograničene. Broj polaznika/ica je ograničen na 20, te će se u slučaju većeg broja prijava od broja predviđenih mjesta, odabir izvršiti prema prijavama – iskustvo, planovi profesionalnog razvoja i motivacija za sudjelovanje na edukacijama. Za sve polaznike/ice obavezno je sudjelovanje na najmanje 11 edukacija.

Rok za prijavu je 27. studenog 2020. godine u 12:00 sati. Odabrani polaznici/ice će obavijest o sudjelovanju u trećoj godini Akademije poslovnih vještina dobiti 7 dana nakon završetka roka za prijavu. Edukacija je za sve polaznike/ice besplatna.

Detalje pronađite na službenim stranicama Akademije.