Online konferencija o cjeloživotnom obrazovanju, zapošljavanju i poduzetništvu

Udruga KultAkt iz Osijeka krajem studenog ove godine organizira online konferenciju “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine” koja je namijenjena studentima društveno-humanističkih znanosti.

Cilj je ove konferencije pružiti informacije o osnovnim pojmovima vezanih uz pronalazak posla i ulazak na tržište rada te popularizacija znanosti.

Na konferenciji će sudjelovati predavači koji su učinili prvi korak prema pokretanju i razvijanju poduzetničkih aktivnosti te osobe iz različitih kulturnih i kreativnih industrija.

Stručnjaci dolaze iz područja financiranja, kreativnog poduzetništva, marketinga, organizacije kulturnih događaja te kulturalnog menadžmenta.

Predavanja su podijeljena u tri tematske grupe: cjeloživotno obrazovanje, zapošljavanje i poduzetništvo nakon kojih slijede panel diskusije.

Polaznici konferencije imati će mogućnost naučiti kako napisati životopis ili kako uz cjeloživotno obrazovanje biti kompetentniji na tržištu rada. Predavači koji dolaze iz tvrtki i institucija kao što su Kinematografi Osijek, Poduzetnički inkubator BIOS,  Muzej Slavonije i te Akademija za umjetnost i  kulturu u Osijeku prezentirati će rad u istim, dok će predavači poduzetnici zainteresiranima približiti ulazak u poduzetništvo te samozapošljavanje.

Konferencija će se održavati online, putem Zoom platforme te društvenih mreža Udruge KultAkt, 25. i 26. studenog 2020.

Cjelokupan program predavanja možete pogledati ovdje.

Izvor: Udruga KultAkt