Online konferencija “S faksa na posao – kako se snaći u doba i nakon korone?”

Međunarodni centar za poduzetničke studije (ICES), UNESCO katedra za poduzetništvo i Ekonomski fakultet u Osijeku pozivaju vas na on-line konferenciju “S faksa na posao – kako se snaći u doba i nakon korone?”. Konferencija će se održati u četvrtak, 21. svibnja 2020. od 13.00 do 15.00 sati putem aplikacije Zoom. Na konferenciju ulazite putem linka, koji ćete dobiti na dan konferencije, na mail iz vaše prijave na konferenciju.
Ušli smo u drugu fazu borbe s pandemijom uzrokovanom virusom COVID-19 koja u prvi plan stavlja pokušaje prognoziranja koliko će ovaj virus donijeti štete našem gospodarstvu i planiranja kako te posljedice ublažiti. Iako prognoze o razmjerima štete još uvijek variraju, činjenica je da je lockdown u prvoj fazi doveo u pitanje rad i opstanak mnogih poduzeća, a time i radnih mjesta. Strah od promjena na tržištu rada sasvim je opravdan, a njega u velikoj mjeri osjećaju i studenti završnih godina koji uskoro kreću u potragu za svojim prvim zaposlenjem i pri tome imaju milijun pitanja: Kako će izgledati tržište rada nakon korone? Koja znanja i vještine će biti presudne u odluci poslodavaca o zapošljavanju? Što
mogu učiniti kako bi bili zapošljiviji i konkurentniji?

U panelu će sudjelovati:
Ivan Bartulović – HRVATSKI TELEKOM d.d – član Uprave i glavni direktor za ljudske resurse
Bruna Kostelac Košir – INFOBIP d.o.o. – voditeljica HR-a za biznis i podršku
Zvonko Popović – KANAAN d.o.o. – osnivač i direktor
Jasenka Crnković – KENTBANK d.d. – direktorica poslovnice Osijek
Zorin Radovančević – ESCAPE d.o.o. – osnivač i direktor
Konferenciju i panel će moderirati Iva Gelenčir i Matej Markan, studenti 2. godine diplomskog studija Poduzetnički menadžment i poduzetništvo.

Prijaviti se možete do srijede 20. svibnja 2020. putem poveznice.

Izvor: osijek031.com