Online sajam “Dani mobilnosti i edukacije”

Povodom Međunarodnog dana obrazovanja koji se obilježava 24. siječnja, jedna lijepa vijest za sve oni koji žele nastaviti obrazovanje van granica RH. Više informacija u nastavku.

  • BHV Education organizira najveći online međunarodni sajam školovanja u inozemstvu na kojem će se predstaviti više od 30 prestižnih sveučilišta iz Europe, Azije i SAD-a. Ne propustite priliku za osobni razgovor i online konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija na ONLINE Danima mobilnosti i edukacije u subotu, 04. veljače 2023. na Hopin platformi.

Online sajam namijenjen je svim srednjoškolcima koji razmišljaju ili su već donijeli odluku o studiju vani, kao i studentima koji žele upisati Master, MBA ili Executive programe u inozemstvu.

Otkrij sve o najpopularnijem studiju na engleskom jeziku u Nizozemskoj kao i besplatnom studiju u Danskoj. Na online sajmu predstavit će se i brojni fakulteti iz susjedne Italiji kao i fakulteti iz broj jedan studijske destinacije u Europi, Velike Britanije. Studij u Njemačkoj i Austriji Hrvatima je uvijek bio blizak zbog blizine i tradicije odlaska u te zemlje.  Tu su i Španjolska i Švicarska kao atraktivne studijske destinacije te Slovenija, Češka, Mađarska i Hrvatska kao pristupačne destinacije.

Uz sveučilišta s europskog tla, predstavit će se i fakulteti iz SAD-a i Japana kao dalekih studijskih destinacija koje Hrvati mogu odabrati.

Izvor: BHV Eduacation