Otvorene prijave za online “Treninga za lokalne koordinatore” u okviru Dijaloga EU-a s mladima

Od 26. do 29. listopada održava se novi ciklus online treninga za lokalne koordinatore u okviru Dijaloga EU-a s mladima.

Trening je namijenjen mladima koji djeluju unutar udruga mladih i za mlade, ali je otvoren i za sve osobe u radu s mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi dijaloga s mladima u Hrvatskoj.

Prijavi se i pridruži timu koordinatora koji je Hrvatsku doveo na fantastično peto mjesto po broju ispitanika u EU tijekom prošlog ciklusa!

Ciljevi treninga su:

  • naučiti što je proces Dijaloga EU‐a s mladima, kako se on provodi u Hrvatskoj i EU te kako provesti aktivnosti Dijaloga uz predloženu metodologiju 8. ciklusa Dijaloga
  • promišljati o mogućnostima za provođenje Dijaloga EU‐a s mladima te korištenje metoda istog u svrhu efikasnijeg uključivanja mladih u lokalne procese u svojim zajednicama
  • osvijestiti koji su učinci Dijaloga EU‐a s mladima na politike od važnosti za mlade
  • izraditi individualne lokalne planove sudionika, uz stručnu pomoć trenera, s konkretnim planom provedbe aktivnosti 8. ciklusa Dijaloga EU-a s mladima
  • umrežiti sudionike_ce te raspraviti o potencijalnim izazovima u provođenju Dijaloga EU-a s mladima.

Trening će ponuditi „kompletan paket“ relevantnih znanja koji će te potpuno osnažiti za provedbu Dijaloga EU-a s mladima u lokalnoj zajednici, ali će ti istovremeno omogućiti da razumiješ cjelinu procesa te njegov utjecaj i svrhu.

Trening će voditi iskusni treneri uključeni u dijalog s mladima na različitim razinama: od europske, preko nacionalne do lokalne/provedbe.

Trening se održava od 26. do 29. listopada preko ZOOM platforme. Prijaviti se možeš putem ove poveznice , zaključno sa srijedom, 21. listopada u 23.59h.

Program Treninga s navedenim terminima održavanja radnih sesija nalazi se ovdjeZa sva pitanja i nedoumice budi slobodan/na obratiti se Sandri Rozman na: sandra@mmh.hr i/ili 099 264 2590.

Trening organizira Nacionalna radna skupina za provedbu Dijaloga EU-a s mladima, a financiran je sredstvima programa Erasmus + te Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.