“Piknik s volonterima” u okviru #VuMi13

U okviru 13. Dana informiranja mladih – #VuMi13, koji se održavaju od 18. do 20. svibnja 2022. imat ćete priliku družiti se sa Ines, Abidom, Enriqueom i Angeles – međunarodnim volonterima iz Španjolske i Portugala koji su odabrali Hrvatsku i organizaciju PRONI Centar (uredi Vukovar i Osijek) za stjecanje jednogodišnjeg volonterskog iskustva.

Uz dozu pozitivne energije i osvježenje na dekici u prirodi volonteri će vas informirati o brojnim mogućnostima volontiranja te koji su benefiti volontiranja za mladu osobu, a vi ćete imati priliku pitati ih što vas zanima. Za engleski jezik se ne brinite tu smo da pomognemo, a i naš Abid priča/razumije nešto hrvatski (čitaj: voli Balkan i folk), stoga se možete opustiti.

Info “piknik” radionica održat će se u četvrtak, 19. svibnja, s početkom u 17,00 sati u Park šumi Adica te je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina.

Prijave traju do 17. svibnja (utorak), a prijaviti se možeš putem LINKA ili prisloni mobitel na qr code (ispod) i ubrzaj svoju prijavu.

 

Potičemo vas da se prijavite kako biste bili informirani o mobilnosti i volontiranju koje omogućuje program Europske snage solidarnosti.

Volontiranje je jedan od najvidljivijih izraza solidarnosti.