Poziv na konferenciju “Mi ostajemo u Hrvatskoj”

Unutar projekta “Suradnjom protiv apatije” (Suprotiva), Svjetski savez mladih Hrvatska organizira jednodnevnu konferenciju.

Suprotiva želi utjecati na ujedinjenje mladih i okupljanje u najvećim gradovima: Splitu [26.8], Osijeku [23.9], Rijeci [21.10] i Zagrebu [4.11]. Na tim će se okupljanjima mladi međusobno upoznati i umrežiti, educirajući se o EU građanskim alatima aktivnog sudjelovanja i zahtijevanja promjena u državi (“Nacionalni Program za Mlade”). Na ovim cjelodnevnim druženjima cilj je predstaviti podatke istraživanja o statusu mladih, otvoriti dijalog s prisutnim lokalnim predstavnicima u donošenja odluka.

Konferencija će se održati u Osijeku 23. rujna 2017. s početkom u 9:30 sati. Točnu lokaciju će naknadno objaviti na facebook stranici World Youth Alliance Hrvatska.

Program konferencije:

09:30 Registracija sudionika
10:00 Otvaranje konferencije
11:00  Nacionalni program za mlade
12:15  Ručak
14:00 Istraživanje potreba mladih
15:00 Pauza
15:30 Simulacija rada Savjeta mladih
17:00 Zatvaranje konferencije

Sve troškove sudjelovanja: hranu, piće, materijale okupljanja (poput priručnika, naljepnica, programa rad, olovki i papira…) te putne troškove pokrivaju sredstvima financijske potpore European Commission kroz program Erasmus+.

Prijavnica

Za dodatna pitanja javi se na suprotiva.ssmh@gmail.com  ili se pridruži facebook grupi Suprotiva Forum.