Poziv na završnu konferenciju projekta “Informacija za sve”

PRONI Centar za socijalno podučavanje početkom ove godine započeo je s provedbom projekta “Informacija za sve” koji za cilj ima podići razinu kvalitete života mladih na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, s naglaskom na teže dostupne mlade u manjim i ruralnim sredinama, kroz definiranje modela/smjernica za informiranje mladih, u strukturiranom dijalogu između mladih i donositelja odluka s područja tih zajednica (koji su glavni pružatelji relevantnih informacija).

Nakon uspješno provedenih 10 Infolovki – lokalnih rasprava u 10 gradova na području obje županije gdje smo okupili preko 200 sudionika, kako mladih tako i donositelja odluka, došli smo do završne faze, a to je kreiranje dokumenta “Smjernice za unaprjeđenje informiranja mladih na području OBŽ i VSŽ“.

Ovim putem pozivamo mlade i donositelje odluka za sudjelovanjem na završnoj konferenciji projekta, u petak, 29. rujna 2023., s početkom u 10 sati, na imanju Goldschmidt, Vukovar te na taj način aktivno doprinesu u stvaranju spomenutih Smjernica.

  • Prijaviti se možete putem ove poveznice.  Rok za prijavu je 17.9.2023.  

 

Za sve sudionike osigurani su putni troškovi za one koje dolaze izvan Vukovara, a za vrijeme konferencije osvježenje i ručak.

Bilo bi nam iznimno drago kada biste prepoznali naša nastojanja da se i na ovaj način približimo mladima, te zajednički damo podršku mladima, na način da unaprijedimo sustav informiranja mladih te omogućimo da relevantne informacije dođu do što većeg broja mladih, posebice onih u teže dostupnim mjestima.

 

Projekt “Informacija za sve” sufinanciran je sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+.