Pridruži se razmjeni mladih Be Green IT

Ako si svjestan ekoloških izazova s kojima se svakodnevno suočavamo i želiš doprinijeti pozitivnim promjenama pridruži  se razmjeni mladih pod nazivom Be Green IT.

Ukupno 40 mladih osoba u dobi od 18 do 29 godina iz Italije, Grčke, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Cipra, Mađarske, Španjolske i Portugala tijekom projekta će razmijeniti iskustva i načine na koji oni prevladavaju svakodnevne ekološke izazove s kojima se susreću mladi u europskom i globalnom kontekstu.

 

  • Vrijeme i mjesto održavanja

Razmjena mladih održat će se u Torinu i Chezal Pragelato u Italiji, od 28. kolovoza do 5. rujna 2022. godine.

 

  • Smještaj i prehrana

Sudionici će biti smješteni u Casa Alpina Chezal od 28. kolovoza do 3. rujna u višekrevetnim sobama te od 3. do 5. rujna u OPEN011 u četverokrevetnim sobama. Kreveti će imati jastuke, posteljinu i pokrivače, no potrebno je ponijeti vlastite ručnike. Tri obroka dnevno i osvježenja tijekom programa besplatno su osigurani u prostoru održavanja aktivnosti.

 

  • Putni troškovi će biti refundirani u maksimalnom iznosu do 275 € po sudioniku.

 

Više informacija o projektu pročitaj u informacijskom paketu kojega možeš preuzeti ovdje.

 

  • Prijave

 Prijave su otvorene do popunjavanja grupe. Udruga Prizma traži 6 sudionika u dobi od 18 do 29 godina. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima u najkraćem roku nakon zaprimanja prijave.

Prijaviti se možeš ovdje.

 

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno  se obrati na info@udrugaprizma.hr.

 

Izvor: Udruga Prizma