Prijavi se na razmjenu mladih u Pirovcu na moru

PRONI Centar za socijalno podučavanje poziva te da se prijaviš na razmjenu mladih Digit Yourself u Pirovcu kod Šibenika (na moru) u razdoblju od 24.6. do 3.7.2022.

Razmjena mladih namijenja je mladima u dobi od 15 do 30 godina motiviranih da sudjeluju u razmjeni iskustava, ali i stjecanju novih vještina i kometencija u području digitalne pismenosti.

Kako napisati kvalitetan životopis i motivacijsko pismo, naučiti koristiti jednostavne alate te savladati javni nastup i govor i još puno kreativnih modela učenja bit će tvoja dobit koju ćeš steći tijekom razmjene mladih.

Dodatna vrijednost ove razmjene jeste upoznavanje mladih iz RH te drugih zemalja EU (njih 20), poboljšanje engleskog jezika, organiziranje interkulturalne večeri za mlade te zajednički izlet na Kornate. U okviru razmjene mladih osiguran je besplatni put, hrana i smještaj u Trening centru u Pirovcu.

Zuzvrat očekujemo tvoju volju, motiviranost i želju za učenjem, sudjelovanjem i na doprinosu ovom vršnjačkom i iskustvenom procesu.

Ukoliko se vidiš na ovoj razmjeni mladih prijavnicu pronađi OVDJE ili skeniraj QR code ispod objave.

Rok za prijavu je do 3. lipnja 2022.

Hvala ti 🙂