Loading...

Prijavi se za volontiranje na projektu “Školski volonteri”

Volonterski centar Osijek u partnerstvu s Forumom za slobodu odgoja iz Zagreba (nositelj projekta), Udrugom MoSt iz Splita te II. osnovnom školom Vrbovec provode projekt “Školski volonteri: osnaživanje i mentorstvo škola za koordiniranje volonterskih programa” financiran sredstvima Europske unije kroz Europski socijalni fond.

Iz Vukovara u projekt je uključena Osnovna škola Blage Zadre koja će razviti volonterski program i provoditi ga tijekom 12 mjeseci, od studenog 2017. do studenog 2018.

Kroz projekt sa školama želimo povezati studente društveno-humanističkih fakulteta i mlade nezaposlene stručnjake u radu s djecom i mladimakako bi stekli posebno volontersko iskustvo, dodatna znanja i kompetencije u radu s djecom i mladima u školskom kontekstu.

ggggg

Uloga volontera bila bi podrška nastavnicima i pedagozima u provedbi volonterskih programa i akcija te izravan rad s učenicima u provedbi aktivnosti.

Također, mladi volonteri bi zajedno sa školskim timovima prošli edukaciju koja će se održati 20., 21. i 22. studenog 2017. u Belom Manastiru. Trošak puta i smještaj u hotelu osiguran je od strane organizatora.

Ukoliko ste vi zainteresirani ili ukoliko poznajete osobe koje bi bile zainteresirane za ovakvo volontersko iskustvo, javite se Mirti Kovačević u Volonterski centar Osijek na e-mail mirta@vcos.hr ili na broj mobitela 091 477 2288.

Više informacija nalazi se na web stranici: http://vcos.hr/vijesti/mladi-prijavite-se-na-undefinedskolski-volonteriundefined

Sve detalje možete saznati OVDJE.

Prijavni obrazac preuzmite OVDJE.

Rok za prijavu je do 30. rujna 2017. godine.