Radionice socijalnih vještina

Volonterski centar Osijek-DKolektiv nastavlja provoditi ciklus radionica usmjerenih razvoju socijalnih vještina.

Radionice vam mogu pomoći da osvijestite i bolje prezentirate svoje snage, otkrijete neke svoje vrline i potencijale za koje možda niti ne znate da ih imate, a koje su važne ne samo za tržište rada nego i za veći angažman u zajednici.

Neke od  tema radionica  su:  komunikacijske vještine, timski rad i suradnja, donošenje odluka, samopoštovanje i samopouzdanje, kako

Izraditi životopis, kako se što bolje predstaviti se pred poslodavcem, kako prepoznati diskriminaciju prilikom zapošljavanja i sl..

Radionice će biti organizirane u  manjim skupinama (5-8)  te će se održavati online, putem  ZOOM platforme. Ukupno će biti organizirano 6 radionica, a trajanje svake radionice je 90 minuta. Prijaviti se mogu sve  nezaposlene osobe  (žene, mladi, dugotrajno nezaposleni i dr.) s područja  Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije, bez obzira na godine, prethodno obrazovanje i radno iskustvo.

Prijaviti se možete  tijekom prosinca 2020.  godine putem linka  OVDJE .

Nakon što se prijavite, kontaktirat će vas i dati detaljne informacije  o programu i rasporedu radionica koje će se odvijati tijekom siječnja 2021. godine.

Izvor: Volonterski centar Osijek