Srednjoškolci, prijavite se na Innovation academy!

Udruga Hrvatski ured za kreativnost i inovacije uz podršku UNICEF-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizira četvrto izdanje Innovation academy programa namijenjenog učenicima srednjih škola. 
 
Innovation academy održava se u Zagrebu do 24.08. do 28.08., a sastoji se od 7 različitih programa: Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur,  Digital Skills i Robotics. Tijekom četiri godine održavanja, akademija broji preko 500 zadovoljnih polaznika i 18 vrhunskih predavača i mentora.
 
Za ovogodišnje izdanje dodatno je osigurano 30 stipendija za učenike srednjih škola s prebivalištem izvan Zagreba. Stipendije pokrivaju trošak smještaja u hostelu s doručkom u Zagrebu tijekom trajanja programa. Smještaj u hostelu je na bazi dijeljenih soba. Sudjelovanje na programu je besplatno za sudionike.

Prijave su otvorene do 20. srpnja 2020. Nakon zatvaranja prijava žiri će pregledati sve prijave i odabrati do 140 sudionika. Svi sudionici će o rezultatima biti obaviješteni 27. 07. 2020.

Više informacija o programu koji je odlična prilika za provesti zanimljivo i korisno ljeto nalazi se na na  https://zabum.hr/innovation-academy/