Stipendije u Singapuru, Cincinnatiju i New Mexicu

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta National University of Singapore, University  of Cincinnati (SAD) i University of New Mexico (SAD).

Natječaj je za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u ljetnom semestru 2017./2018.

Za sveučilišta National University of Singapure i University of Cincinnati (SAD) dodjeljuju se dvije stipendije. Stipendije uključuju oslobođenje od plaćanja članarine na navedenim sveučilištima za vrijeme studijskog boravka, pomoć pri pronalaženju smještaja, mjesečnu potporu Sveučilišta u Zagrebu od 3000 kuna i pokrivanje putnih troškova u iznosu do 5000 kuna. Isti su uvjeti i za University of New Mexico s iznimkom za pružanje pomoći pri pronalaženju smještaja.

Tko se može prijaviti na natječaj?

Svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu koji su odslušali minimalno dva semestra s vrlo dobrim uspjehom, uz obavezno poznavanje engleskog jezika.

Rok za prijavu za sveučilišta Singapur i Cincinnati je 18. kolovoza, a za sveučilište New Mexico 25. kolovoza.

Više informacija možete pronaći na:

Stipendija – Singapur

Stipendija – Cincinnati

Stipendija – New Mexico