Sudjeluj u natječaju i osvoji 20.000 kuna potpore

Kako bi pokazali da su mladi obrazovani ljudi najveća vrijednost koju Hrvatska ima i kojima treba pomoći da svoje potencijale iskoriste u domovini, Poslovni dnevnik i Večernji list u suradnji i na inicijativu Središnjeg državnog ureda za demografiju, u 2022. u sklopu projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj pokrenuli su novu kategoriju „Izvrsni u Hrvatskoj“.
Glavni cilj kategorije „Izvrsni u Hrvatskoj“ je motivirati mlade izvrsne studente iz ruralnih područja da ostanu u Hrvatskoj i u domovini grade svoju budućnost. Na taj način šalje se jaka poruka i daje doprinos i prilika da mladi prepoznaju i ostvare benefite koji im se nude ostankom u domovini po završetku obrazovanja.
U natječaju mogu sudjelovati svi izvrsni studenti iz ruralnih područja Hrvatske, a najbolji će osvojiti potporu u vrijednosti 20.000 kuna. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je jedino napisati motivacijsko pismo na temu „Zašto ostajem u Hrvatskoj“ i uvjeriti stručni ocjenjivački sud da ste upravo vi savršen predstavnik nove kategorije „Izvrsni u Hrvatskoj“ poznatog projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj. Više o natječaju saznaj na poslovni.hr.

Prijave traju do 30. rujna 2022. godina stoga što prije ispunite prijavnicu OVDJE.