Uključi se, važno je!

U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) organizirano je savjetovanju o novoj nacionalnoj strategiji (programu) za mlade.

Iz tog razloga, MMH i ZICM pozivaju sve zainteresirane, a posebno mlade i one koji rade s mladima, da se uključe i doprinesu ovom procesu kako bi se prikupile nove ideje kojima će se unaprijediti proces izrade tog dokumenta te zadovoljiti potrebe mladih, zaštititi njihova prava i stvoriti okruženje u kojem će moći postići visoki stupanj osobnog razvoja. Zato je bitan novi Nacionalni program za mlade, zato je bitno čuti glas svih nas!

MMH i ZICM u Zagrebu se 12. i 13. lipnja organizira dvodnevnu konferenciju. Rok za prijavu 4. lipnja. Možete se prijaviti putem online prijavnice.
Svi troškovi sudjelovanja (smještaj, prehrana i putovanje) su za prijavljene sudionike koji ostvare pravo sudjelovanja na konferenciji pokriveni od strane organizatora.

 
S ciljem što veće uspješnosti projekta pozivamo vas da izdvojite 10-tak minuta te ispunite upitnik. Upitnik je anoniman, a informacije prikupljene tijekom savjetovanja bit će predstavljene na konferenciji koja će se održati u Zagrebu u lipnju 2017. Savjetovanje će biti otvoreno do 5. lipnja 2017.

Iskoristi priliku, ispuni upitnik i/ili se prijavi za sudjelovanje na konferenciji, tvoje mišljenje (nama) je bitno!