Unaprijedite svoj MojPosao profil!

Od 14. do 19. travnja stojimo Vam na raspolaganju kako biste poboljšali svoj MojPosao profil i postali konkurentniji na tržištu rada.

Bavite se zanimanjem na koje snažno utječe novonastala situacija i teško pronalazite posao? 

Imate profil na našem portalu, ali niste sigurni da poslodavac vidi sve vaše kvalitete? Tu smo kako bismo vam pomogli!

Javite nam se.

MojPosao portal u tjednu od 14. do 19. travnja stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima, a posebno onima koji su u ovim izazovnim vremenima najviše osjetili situaciju na tržištu rada, onima u Turizmu i Transportu, ali i svima drugima, kako bi unaprijedili svoje profile na našem portalu i time postali konkurentniji na tržištu rada.

Vaš profil je prva stvar koju poslodavac „vidi“ prije nego započne komunikaciju s vama!

Poslodavci svakodnevno pristupaju Bazi vidljivih profila posloprimaca i uvijek postoji mogućnost da, dok vi tražite posao, posao pronađe vas! Zbog toga je bitno da vaš profil bude ispravno popunjen, točan i precizan kako bi vas poslodavac zamijetio i kontaktirao.

Sve postojeće informacije u vašem profilu uvijek valja dodatno osvježiti. Neovisno o tome jeste li stekli novo radno iskustvo, odradili dodatnu edukaciju ili razvili neku novu, vrijednu vještinu, svaku promjenu u našoj karijeri je potrebno zabilježiti. Naime, ponekad i ‘sitnica’ u vašem profilu može biti od presudne važnosti i uvjeriti poslodavca da ste upravo vi idealan kandidat za slobodno radno mjesto.

Stoga, javite nam se od 14. do 19. travnja i otkrijte na koji način možete popuniti vaš MojPosao profil, označiti kategorije poslova koje vas zanimaju, navesti kompetencije koje posjedujete i kako temeljem svog profila možete konkurirati za poslove po vašoj mjeri.

Šaljite nam svoje mailove s upitima na korisnici@moj-posao.net, s naznakom „Revizija MP profila“. U mailu dostavite i svoj CV kako bismo vas bolje usmjerili, a mi ćemo vam u roku od 5 radnih dana poslati upute kako ispraviti, dodati ili poboljšati sve ono što je potrebno.

Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju te nam se slobodno obratite na mail korisnici@moj-posao.net ili broj telefona 01 606 5283 .

Izvor: Moj Posao