Uspostavi kontakt s poslodavcem na “Career Day”-u

BEST Zagreb organizira novo izdanje sajma karijera pod nazivom Career Day 2020 kako bi potaknula suradnju i umrežavanje studenata i kompanija. Održat će se 15. i 16. listopada 2020. godine.

Ovaj je događan prvi put održan prošle godine u sklopu inženjerskog natjecanja EBEC. Ponukani uspjehom i pozitivnim povratnim informacijama, iz Udruge su ga odlučili i ove godine ponoviti. S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, održat će se virtualno na platformama Zoom i Remo Conference.

Prvog dana odvijat će se panel rasprava na temu Poslovanje u doba korone te interaktivne radionice. Nakon toga, poslodavci će odraditi svoje predstavljanje. Drugi dan posvećen je tzv. Speed Networkingu. Prijavom u sustav student se uključuje u virtualnu sobu u kojoj se nalazi poslodavac u području njegova interesa. Zatim, slijedi serijal intervjua između poslodavaca i studenta koji će pojedinačno trajati 90 sekundi.

Prijave za sudjelovanje na Speed Networkingu već su započele, a traju do 11. listopada 2020. godine. Dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama Sajma.

BEST Zagreb (Bratstvo Europskih Studenata Tehnologije) volonterska je i neprofitna studentska udruga koja okuplja studente tehničkih i tehnoloških fakulteta . Organizira razne projekte, konferencije, seminare i sajmove kako bi studentima pružila priliku da se iskažu, nešto dodatno nauče i uspostave kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima.

Izvor: studentski.hr