Uz fotku na Instagramu do besplatnog putovanja u Strasbourg

Želite li sudjelovati u European Youth event-u koji će se održati 1. i 2.lipnja u Strasbourgu, dovoljno je samo da objaviš fotku na svom Instagram računu!

Europski događaj za mlade održava se od 1. do 2. lipnja u Europskom parlamentu u Strasbourgu, a sudjelovati možete ako se uključite u fotografski natječaj Europskog parlamenta na službenom Instagram profilu. Natječaj se odnosi na sve koji žive u jednoj od država članica Europske unije, imaju preko 18 godina te u potpunosti posjeduju fotografiju koju prilažu u natječaju.

Sudjelovati možete tako da odaberete jednu od pet tema ovogodišnjeg EYE-a i ilustrirate ju fotografijom. Teme su:

#YoungOld
#RichPoor
#ApartTogether
#SafeDangerous
#LocalGloba
Moguće je priložiti neograničen broj fotografija u svakoj kategoriji. Svoju fotografiju podijelite s oznakom #EYE2018 i oznakom kategorije te tagirajte @europeanparliamenti @ep_eye. Natječaj traje do 22. travnja 2018.

Pet sretnih dobitnika bit će pozvano u Strasbourg. U svakoj će kategoriji biti izabran jedan dobitnik, a tijekom natječaja Instagram profil Europskog parlamenta dijelit će najbolje fotografije. Dobitnici će biti izabrani prema najvećem broju lajkova. Izbor najboljih uradaka bit će izložen zajedno s pobjedničkim fotografijama tijekom EYE događanja u Parlamentu.

Izvor: studentski