Virtualni sajam karijera i znanja

Virtualni sajam karijera organizira MojPosao, s partnerima iz regije portalima Infostud i Posao.ba, a održava se od 11. do 18. listopada 2017. na www.dankarijera.com.

Sajam se održava jednom godišnje u trajanju od sedam dana, a na njemu se uz tvrtke predstavljaju i edukativne ustanove sa programima obrazovanja kao nezaobilaznim elementom cjeloživotnog učenja. Tijekom trajanja sajma svim izlagačima nudi se i mogućnost predstavljanja na webcastu (prijenos uživo putem interneta) gdje se kompanije mogu predstaviti velikom broju gledatelja online.

Na sajmu vas očekuju:
Regionalni izlagači: Lidl, Addiko Bank, Lafodia Sea Resort, Jadranka
Zlatni izlagači: Rimac Automobili, Ad Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom
Srebrni izlagači: Cloudsense, Pliva, Impol – TLM, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sportbet, Bayer
Brončani izlagači: Altima, Decode, Zagrebačka banka, Erste and Steiermärkische bank, Deichmann, Koios, Henkel, Kraljevi restorani, Medora, Fina, HG Spot, Papar, Reversing Labs, S.O.E. ICT, ProCall, British American Tobacco, Combis, Iskon, Major Internacional, Caliidus Grupa, Texo Molior

Kako se sajam bliži, nije na odmet ponoviti nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se što bolje pripremite i maksimalno iskoristite potencijal sajma odnosno pronađete željeni posao:
– Budući da se određene funkcionalnosti sajma ne prikazuju ispravno u pregledniku Internet Explorer, savjetujemo vam da se prebacite na Google Chrome ili Mozillu Firefox kako bi u potpunosti uživali u svemu što vam sajam donosi.
– I ove godine ćete imati mogućnost uspostavljanja video razgovora s poslodavcem, putem privatnog video chata. Obavezno testirajte kameru na računalu i provjerite radi li sve kako treba prije početka sajma.
– Tijekom sajma će se održati prijenosi uživo putem kojih će se poslodavci predstaviti zainteresiranim posjetiteljima i u realnom vremenu odgovarati na postavljena pitanja. Konkretnije, 13. listopada održat će se live prijenos predstavljanja tvrtki sudionika u prostorima tvrtke MojPosao koji ćete moći pratiti direktno putem YouTube kanala ‘Virtualni sajam karijera i znanja’.
– Pripremite pitanja za poslodavca, pazite na komunikaciju i unesite profesionalno ime/nadimak nakon prijave na chat. Preporučamo da vam nadimak bude ime i prezime kako bi vas poslodavac zapamtio i time povezao sa životopisom kojeg ste poslali kao prijavu na oglas.

Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima.

 

Izvor: dankarijera.com