Vukovarska pozitiva – Nova Facebook stranica

Neformalna inicijativa građanki i građana Vukovara na međunarodni dan ljudskih prava, 10.prosinca 2016. godine pokreće novu Facebook stranicu – VUKOVARSKA POZITIVA! O čemu se radi, pročitajte u nastavku…

Potaknuti dugogodišnjom potrebom da iz Vukovara do ostatka Hrvatske, ali i šire, dođu i pozitivne, kreativne i uspješne vijesti, nekolicina građanki i građana Vukovara odlučili su kreirati ovaj besplatan i vrlo dostupan način promocije vijesti i događaji iz sretnog i kreativnog Vukovara kroz 365 dana.

ŠTO ĆE SE OBJAVLJIVATI?

Radi se o Facebook stranici na kojoj će se objavljivati tekstovi, članci i fotografije koji doprinose boljem poznavanju pozitivnih primjera iz Vukovara: uspjeha, pohvalnih djela, građanskih aktivizama, volonterskih akcija, promoviranja samog grada, njegovih znamenitosti, kulturnih i zabavnih događanja, prirodnih ljepota, predstavljanja postignuća škola i učenica i učenika, udruga, sportskih klubova, kulturnih ustanova, poduzetnika/ca, pojedinaca/ki i sl.

KOJI SADRŽAJI NISU DOPUŠTENI?

Sadržaji koji nisu dopušteni na ovoj Facebook stranici su oni koji promoviraju mržnju, netrpeljivost, šovinističke, seksističke ili rasističke stavove. Na stranici nije dozvoljeno objavljivati informacije s ciljem pribavljanja ekonomske koristi i nije dozvoljeno isticanje stranačke pripadnosti ili promoviranje političkih opcija.

KADA?

Stranica će biti aktivirana za javnost, simbolično, na Međunarodni dan ljudskih prava – 10. prosinca 2016. godine u 10h.

PROŠIRITE VIJEST!

Ovim putem pozivaju se svi da vijest o osnivanju i aktiviranju ove stranice postavite i na svoje Facebook i web stranice, ukoliko ih posjedujete, kako bi što veći broj građanki i građana znao za postojanje iste.

Također „lajkate“ stranicu i pratite vijesti na njoj.

I VI MOŽETE BITI KREATORI VIJESTI I OBJAVA!

Ukoliko sami imate neku pozitivnu, uspješnu i zanimljivu vijest, a da ju administratori nisu uočili, istu proslijedite na e-mail adresu: vukovarska.pozitiva@gmail.com.

Također na istu e-mail adresu, ukoliko imate potrebe, možete uputiti svoja pitanja, komentare, kritike i prijedloge.

Pozitivne priče iz Vukovara!