Zaklada „Hrvatska za djecu“ traži volontere

Zaklada je neprofitna organizacija osnovana Zakonom o Zakladi „Hrvatska za djecu“ od strane Republike Hrvatske, čija je svrha promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanja obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece.

U cilju podizanja svijesti javnosti i senzibiliziranja iste na stvarne probleme i potrebe djece Hrvatske, Zaklada „Hrvatska za djecu“ ove jeseni u najvećim hrvatskim gradovima predstavlja emotivnu slikovnicu namijenjenu odraslima, nazvane sloganom Zaklade „Učini mali korak velikim“.

U subotu, 4. studenog 2017. godine, promocija slikovnice je u Vukovaru, na lokaciji u centru grada (koju će javiti naknadno, odmah po saznanju), u razdoblju od 9:30 do 14:00 sati.

Zaklada je u potrazi za punoljetnim volonterima koji će u subotu obavljati volonterske usluge (dijeljenje letaka i anketa Zaklade građanima (s posebnim naglaskom na obitelji s djecom), dijeljenje promo materijala građanima (balona, bombona), pružanje informacija u svezi rada i djelovanja Zaklade te promocija emotivne slikovnice).

Svi zainteresirani se mogu javiti na telefon: 01/ 5810 – 973 ili e-mail: ana.bradac@zhzd.hr

Više o Zakladi na službenoj i facebook stranici.

Letak Zaklade