Započeo obrazovni program za mlade nezaposlene osobe

Coca-Cola HBC Hrvatska je s 9. studenim završila s postupkom prijava kandidata za sudjelovanje na radionicama u okviru projekta „Coca-Colina podrška mladima“ te su s 15.studenim započeli sa prvim radionicama u Zagrebu.

Prva dva dana radionica u svim gradovima planirana su predavanja i radionice poslovnih vještina poput financijske pismenosti (Andrej Grubišić), poslovnog planiranja (Predrag Pale i Vesna Kezdorf), upravljanja projektom (Vesna Vrga Perović), prodajnih i pregovaračkih vještina (Mladen, Jančić, Romeo Jerčić).
Zadnji dan programa predviđene su radionice iz područja životnih vještina koje će voditi zaposlenice Coca-Colinog partnera, grupe Selectio, s dugogodišnjim iskustvom na području odabira i razvoja ljudskih potencijala (Ana Frlan Bajer, Ana Miletić, Tanja Prekodravac i Valentina Penić).

Osim predavača, na radionicama će sudjelovati i mentori iz Coca-Cole, menadžeri s konkretnim i značajnim radnim iskustvom koji će svojim primjerima i savjetima pomoći mladim polaznicima da što bolje završe radionice i nauče primijeniti sadržaj predavanja.
Također, s početkom radionica, 15. studenoga, predviđeno je i objavljivanje edukacijske platforme (tzv. digital hub) koja će sudionicima služiti za mrežna predavanja, korištenje materijala s radionica i komunikaciju s mentorima.

Po uspješnom završetku programa, odnosno sudionicima koji su sudjelovali na 9 od 10 radionica zadnji dan je predviđena podjela Coca-Colinih potvrda o sudjelovanju. Na taj način želi se čestitati mladim polaznicima, zahvaliti im na sudjelovanju i ohrabriti ih da stečena znanja i vještine samouvjereno koriste u izgradnji svojih karijera.

Održavanje radionica planirano je prema sljedećem rasporedu:

Zagreb, 15., 16. i 17.studenoga, u prostorima Coca-Cole HBC Hrvatska, Ulica Milana Sachsa 1 (8.kat)
Osijek, 22., 23. i 24. studenoga, u Hrvatskom narodnom kazalištu, Županijska ulica 9
Sisak, 29., 30. studenoga i 1. prosinca, u hotelu Panonija, Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21
Zagreb, 6., 7. i 8. prosinca, u prostorima Coca-Cole HBC Hrvatska, Ulica Milana Sachsa 1 (8.kat)
Split, 13., 14. i 15. prosinca, u hotelu Radisson Blu Resort, Trstenik 19

Svima zainteresiranima koji nisu mogli biti obuhvaćeni programom u ovoj godini ili se nisu stigli prijaviti, prilika se pruža iduće dvije godine kad će se projekt nastaviti provoditi s ciljem da se proširi i na druge gradove te obuhvati ukupno više od tisuću mladih.

Tijek radionica CCPM