Zavolontiraj se do Litve!

Udruga “SALTES” u sklopu svoja dva projekta – “Volunteering connecting people” i “Stronger local communities through Volunteering” – nudi nekoliko volonterskih pozicija u periodu od 12 mjeseci, točnije od 1. rujna 2020. do 31. kolovoza 2021. godine u Vilniusu ili u Trakai.

U ova dva projekta ugostit će sveukupno 14 internacionalnih volontera.

Volonterima je osiguran smještaj, u zajedničkom stanu, a svatko će imati vlastitu sobu. Također će dobivati mjesečni budžet koji uključuje hranu i džeparac te mjesečnu kartu za javni prijevoz.

Volonteri će imati prilike upoznati se sa organizacijama i institucijama u kojima će vršiti svoju službu, pokazati svoja znanja i vještine kroz razne aktivnosti, steći neke nove, naučiti biti tolerantniji, susretljiviji, odgovorniji, dijeliti će svoja iskustva i razmijeniti ista sa ostalim volonterima.

Služba se može odrađivati u nekoliko institucija u Vilniusu i u Trakaiju – SOS Dječje selo, Rehabilitacijski centar ili Dnevni centar za osobe s posebnim potrebama, dječji vrtić, osnovna škola… Detaljnije pročitajte u Infopack-u.

Svi zainteresirani mogu se javiti do 7. kolovoza 2020. godine i poslati svoj životopis i motivacijsko pismo na evssaltes.egle@gmail.com.

 

Izvor: informiraj.me