Udruga Mlada pera poziva sve mlade na slanje svojih radova ✒

Znamo da među učenicima, studentima i mladima ima mnogih koji pišu, neki skriveno, neki javno. I ima ih svih godina, svih generacija, a Udruga Mlada pera vas poziva da zajedno, bez obzira na starost, budete TOP GENERACIJA, generacija koja piše i koja želi pokazati to što piše.

Bez obzira pišete li stalno, ili imate neki sastavak iz škole na koji se posebno ponosite, pošaljite na portal, oni će ga objaviti. Radi li se samo o nekoliko misli, sastavku, priči, eseju, pjesmi, epu, nema veze, pošaljite, dopustite da i drugi pročitaju ono što je vaš mozak (ili srce) iskomponirao.

Mlada pera je  udruga za promicanje đačkog literarnog stvaralaštva i blogiranja. Nevladina je, nestranačka i neprofitna udruga građana. Cilj Udruge je promicanje dječjeg, mladenačkog, učeničkog i studentskog literarnog stvaralaštva, poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja.

Kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati sa tisuću riječi.

Vi šaljete, portal TOP GENERACIJA objavljuje. I šaljite bez obzira koji ste razred, škola, fakultet, selo, grad, ma nije važno koliko imate godina, važno je da pišete, jer ako jedna slika vrijedi tisuću riječi, kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati sa tisuću riječi.

Radovi mogu biti objavljeni anonimno, s nadimkom ili imenom i prezimenom uz suglasnost roditelja. Radovi se mogu slati tijekom cijele kalendarske godine.

Izvor: ss-ekonomska-vu.skole.hr
: mlada-pera.medjimujre.info