80.000,00 kn za pokretanje vlastitog posla

Imaš poslovnu ideju? Želiš pokrenuti vlastiti posao, ali ne znaš kako? Trebaš stručnu pomoć i vodstvo oko realizacije svog poslovnog pothvata?

Dođi na radionicu “Poduzetništvom do posla” 23. 10. 2018. u 11:00 sati u Hrvatski zavod za zapošljavanje i upoznaj se s Programom “Poduzetnik 21. stoljeća”.

Ako ne stigneš na radionicu, za Program “Poduzetnik 21. stoljeća” možeš se prijaviti i putem prijavnog obrasca OVDJE.

 

Program „Poduzetnik 21. stoljeća“ počinje u prosincu 2018. godine i traje do travnja 2019. godine. Kroz pet mjeseci i ukupno pet radionica 40 nezaposlenih osoba, koji će proći selekciju, razrađivat će svoju poslovnu ideju s kojom će se moći prijaviti na Program potpore male vrijednosti. Deset najuspješnijih polaznika edukacije, koji će se prijaviti na Program potpore, dobit će 80.000,00 kn bespovratnih sredstava za pokretanje vlastitog posla, kao i stručno vodstvo i mentorstvo tijekom prve godine poslovanja.

Više o samom projektu i radionicama doznaj na www.lpz-vsz.hr

Program „Poduzetnik 21. stoljeća“ i Program potpore male vrijednosti provode se u sklopu projekta „Sigurnim korakom do vlastitog posla“, koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u cilju osnaživanja i motiviranja nezaposlenih za aktivaciju i ulazak u svijet rada. Provodi ga Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Vukovar, Agencijom za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., VURA – Razvojnom agencijom Vukovar d.o.o., Lokalnom agencijom za razvoj VJEVERICA d.o.o. Drenovci, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredima Vinkovci i Vukovar.

Izvor: lpz-vsz.hr