9. IT konferencija KulenDays u Osijeku

Najpoznatija slavonska IT konferencija KulenDayz prvog će vikenda u rujnu okupiti regionalne IT stručnjake već devetu godinu. Sva predavanja bit će besplatna, a očekuju nas teme iz programiranja, baza podataka web tehnologija, dizajna i drugih područja.

Osječki Pampas i ove će godine biti dom najveće slavonske IT konferencije KulenDayz koja se u Osijeku održava deveti put. Prvi vikend u rujnu tako će biti rezerviran za predavanja iz raznih IT područja i dodatne sadržaje koje će posjetiti više od 600 sudionika.

KulenDayz se kroz godine etablirao kao vrlo opuštena, “antistres” konferencija koja u najvećem slavonskom gradu okuplja IT stručnjake u opuštenom druženju i vrlo kvalitetnim predavanjima. I ove godine vas očekuju teme iz naprednog programiranja, baza podataka, web tehnologija, dizajna, upravljanja projektima, ali i otvoreni dio čija se predavanja oblikuju na mjestu događaja.

Kao uvod u konferenciju poslužit će cjelodnevni treninzi iz aktualnih informatičkih tema koji će se održavati u petak, 1. rujna, a završit će večernjim druženjem uz PechaKucha Night, format koji kratkim i inspirativnim prezentacijama približava određenu temu publici.

Subotnja predavanja raspoređena su u 6 tema po 8 predavanja i posebni otvoreni dio čije teme će se kreirati “u hodu”. Zanimljivo je kako organizatori konferencije potiču korištenje kreda i ploča, a ne prezentacija, što je svakako odmak od standardnih predavanja koje možemo gledati na IT konferencijama. Poslije službenog dijela, svi sudionici pozvani su na InDaSofa, poznati osječki brend opuštenih partyja.

Sada već tradicionalno druženje u prirodi najavljeno je za posljednji dan konferencije, u nedjelju, gdje će se uz networking i neformalno druženje sudionici bolje upoznati i zabaviti u opuštenoj atmosferi Slavonije i Baranje.

Registrirati se možete do 30. 8., ali broj mjesta je ograničen, stoga preporučujemo brzu rezervaciju mjesta na konferenciji!

izvor: netokracija.com