Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode”- prijavi se i ti!

Zabrinut/a si za stanje okoliša u svojoj sredini? Želiš pokrenuti posao u sektoru zelenih poslova? Živiš u zaštićenom području i želiš održivo koristiti prednosti očuvane prirode? Imaš ideju, a ne znaš kako je ostvariti?Udruga Bioteka te poziva da se prijaviš i dovedeš svoju zamisao do ostvarenja.

Želiš li biti aktivan/na građanin/ka koji/a propituje, kreira, pridonosi i oblikuje društvo u kojem se nalazi? Uloži vrijeme i trud u svoju informiranost i edukaciju! Ako imaš između 15 i 30 godina, prijavi se na besplatnu radionicu!

Projekt „Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode“ donosi ti edukativne radionice u Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu. Na cjelodnevnoj radionici pokazat ćemo ti kako možeš pozitivno utjecati na okoliš i prirodu u vlastitom okruženju, a nakon radionica stojimo ti na raspolaganju kao mentori pri ostvarivanju tvoje ideje o upravljanju, održivom korištenju ili zaštiti okoliša i prirode.

Radionica u Osijeku će se održati u petak 06. travnja 2018. u prostoru PRONI Centra/ Info-centra za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15), a trajat će od 9:30 do 17:30 sati (registracija od 9:00).

Prijaviti se možeš do 18. ožujka 2018. u 23:59.

PRIJAVNICA se nalazi ovdje.

Prilikom odabira sudionika edukacije, osigurat ćemo poštovanje načela jednakih mogućnosti, ravnopravnosti spolova i nediskriminacije, a istim ćemo se načelima voditi i prilikom provedbe edukacije.

Detaljnije o projektu možete pročitati ovdje.

Dodatne informacije možeš dobiti na: kontakt@bioteka.hr ili 091/19-22-448

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.