Besplatan online tečaj za mlade – unaprijedi digitalne vještine i ključne kompetencije

Institut za turizam poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina da se prijave na besplatan online tečaj (na hrvatskom jeziku), a temeljen je na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu koja je vrijedan resurs u području turizma, obrazovanja, zapošljavanja i održivog razvoja.

Tečajem će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije.

Polaznici će dobiti potvrdu o završenoj edukaciji po završetku tečaja.

Nije potrebno predznanje, a nastavni sadržaj dostupan je on-line u svakom trenutku i omogućava učenje vlastitim tempom.

Najbolji polaznici tečaja dobit će priliku sudjelovati na tjednu mobilnosti u Italiji, zajedno s polaznicima iz drugih zemalja. Troškovi sudjelovanja su pokriveni.

  • Tečaj počinje 13. ožujka 2023.

 

Kako se prijaviti? 

Ispunjeni i potpisani prijavni obrazac potrebno je poslati elektroničkom poštom na digicult.erasmus@iztzg.hr  ili običnom poštom na adresu Instituta za turizam (Vrhovec 5, Zagreb), najkasnije do 26. veljače 2023. godine, do kada su i prijave otvorene.

Više informacija i kako se prijaviti na tečaj, kao i obrazac za prijavu na tečaj dostupni su na ovim označenim linkovima.

Tečaj je nastao kao odgovor na pitanja: Kako mladima nakon teškog razdoblja pandemije pružiti novu i atraktivnu priliku za učenje i osposobljavanje? Kako zanimanje mladih za digitalnu tehnologiju i potrebu za učenjem o kulturnoj baštini usmjeriti u koristan alat za profesionalno promišljanje sebe, s aktualnim i suvremenim vještinama?

 

Izvor: Institut za turizam