Plitvička jezera nude sezonske poslove – 414 otvorenih radnih mjesta

Javna ustanova „Nacionalni park Plitvička jezera“ raspisala je natječaj za zapošljavanje na različita radna mjesta za sezonske poslove 2023.

Nude se prilike za zapošljavanje na radim mjestima kao što su npr. vozač, slastičar, perač posuđa, kuhar, voditelj šanka, blagajnik, recepcionar, nosač prtljage, konobar, čistač, sobarica,  kućni majstor, stručni suradnik za promidžbu i mnoga druga.

  • Sveukupno je otvoren natječaj za 414 radnih mjesta.

Prijava na natječaje traju do 13. veljače stoga požurite sa slanjem ukoliko vam se ova prilika čini za vas.

NAPOMENE:

– sastavni dio prijave na oglas je Prijavni obrazac koji je kandidatima dostupan na službenim web stranicama Ustanove (www.np-plitvicka-jezera.hr).

– kandidati koji podnose prijavu na predmetni oglas dužni su u Prijavnom obrascu jasno i nedvojbeno naznačiti radno mjesto za koje podnose prijavu.

– kandidati koji žele podnijeti prijavu za više radnih mjesta dužni su za svako od radnih mjesta za koje se prijavljuju podnesti zasebnu prijavu koja mora sadržavati zasebni Prijavni obrazac i cjelovitu dokumentaciju te biti dostavljena u zasebnoj kuverti.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

  • Više informacija o natječaju  i potrebnoj dokumentaciji koju treba priložiti možete pročitati na službenoj stranici.

 

Izvor: Plitvička jezera