Esejom do nagrade

Organizacija iPrice Group otvorila je natječaj za stipendiju inovatorima koji će pomoći poboljšati iskustvo online trgovine.

Natjecanje je namijenjeno srednjoškolcima i studentima. Cilj natjecanja je pokazati kako e-kupovina može poboljšati kvalitetu života. Kandidati će proći kroz dva kruga natjecanja dok se ne izabere najboljih pet.

U prvom krugu potrebno je napisati esej na engleskom, duljine od 1000 do 2000 riječi, na temu Kako se e-kupovina može iskoristiti za rješavanje problema s kojima se ljudi svakodnevno suočavaju? (How do you think e-commerce can be utilised to resolve issues that is faced by people today?). Istaknite konkretni izazov ili poteškoću s kojom se suočavaju pojedinci ili organizacije i opišite kako e-trgovina može pomoći u njihovom rješavanju. Dodatne vizualne ilustracije (slike, videa, grafovi…) su dobrodošle.

Esej se šalje mail-om na adresu innovatorsgrant@ipricegroup.com sa slijedećim informacijama: ime i prezime, dob, adresa stanovanja, nacionalnost, informacije o profilima na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram), naziv škole/ fakulteta te naslov eseja. Pod predmet je potrebno staviti Ime zemlje – Naslov eseja – Ime i prezime. Rok za prijavu eseja je 31.kolovoza. Pet finalista za drugi krug biti će obavješteno e-mailom 7.rujna te će osvojiti po 100 dolara.

U drugom krugu pet finalista svoje ideje moraju prezentirati u videu. Video duljine do 5 minuta treba objaviti na YouTube-u sa naslovom iPrice Innovators Grant: (naslov eseja). Nakon toga potrebno je video objaviti na društvenim mrežama sa hashtagom #iPriceInnovatorsGrant. Rok je 25.rujna.
iPrice će 14.listopada među njima odabrati pobjednika koji će osvojiti dodatnih 1000 dolara.

Više informacija na linku.